Fakta

Et partnerprojekt i samarbejde med Alkohol & Samfund.

En helt ny hjemmeside skal give overblik over den bedste aktuelle viden om alkohol


Sammen med Alkohol & Samfund vil TrygFonden formidle den bedste faglige viden om forebyggelse og behandling på alkoholområdet

Sundhed

Mere end 500.000 danskere har et skadeligt alkoholforbrug, mindst 140.000 er decideret afhængige af alkohol, og over 600.000 er vokset op i en familie med alkoholproblemer. Det har store sociale og økonomiske omkostninger – både for den enkelte, for de pårørende og for samfundet. 

Alkopedia skal gøre det nemt for fagpersoner at orientere sig

Sammen med Alkohol & Samfund lancererer TrygFonden i begyndelsen af 2016 videnssitet alkopedia.dk, der er målrettet fagprofessionelle, der arbejder med forebyggelse og behandling på alkoholområdet. 

Alkopedia skal formidle den bedste faglige viden om status, behov og muligheder på alkoholområdet for at kvalificere de enkelte forebyggelses- og behandlingsaktiviteter.

Lev sundt

Mere motion, sundere kost, begrænset alkoholforbrug, ingen rygestart og respekt for solen. TrygFonden vil bidrage til, at flere børn og unge grundlægger en sund livsstil tidligt i livet, samt at flere lever et længere liv med bedst mulig livskvalitet.
Lev sundt

Sammen skaber vi tryghed