Søg støtte

Søg

Sådan støtter vi

TryghedsGruppen står bag TrygFonden, der støtter landsdækkende og regionale projekter, der øger trygheden i Danmark. Vi er selv drivkraft bag en række projekter, arbejder aktivt for at finde de bedste samarbejdspartnere og donerer hvert år midler til hundredvis af små og store projekter i hele landet.
Nogle af projekterne, vi støtter

Fællesskaber er grundlaget for, at vi kan føle os trygge

Fællesskaberne passer på os – og vi skal passe på dem. De er grundlaget for, at vi kan føles os trygge. I TrygFonden har vi brug for idéer fra foreninger og organisationer for at kunne løse fremtidens udfordringer sammen.

Sammen skaber vi tryghed

Tryghed er fundamentet for et godt liv, og noget vi søger – både for os selv og dem, vi holder af. TrygFonden arbejder med de udfordringer, der har størst betydning for vores tryghed igennem livet. Læs mere om vores fem overordnede mål, de underliggende delmål og målsætninger.

Børn og unge

Børn og unge skal kunne udfolde deres potentiale

Vi vil arbejde for, at alle børn og unge kan leve et liv, hvor der er plads til dem. Et liv, hvor de trives fysisk, mentalt og socialt og rustes til uddannelse, så de kan udfolde deres potentiale og leve et godt og sundt liv.

Voksne

Voksne skal kunne leve et trygt og sundt liv

Vi vil arbejde for, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt arbejdsliv og deltage i positive fællesskaber.

Ældre

Et trygt ældreliv

Vi vil arbejde for et trygt ældreliv med flere gode leveår og en højere livskvalitet for pårørende til svækkede ældre.

Tryghed i hverdagen

Tryghed i hverdagen

Vi vil aktivere alle i Danmarks evne og lyst til at træde til og hjælpe – og tillid til at andre træder til, når der er behov.

Stærke rammer for tryghed

Stærke rammer for tryghed

Vi vil øge danskernes tillid til og deltagelse i civilsamfund og demokrati og medvirke til at skabe en god offentlig debat om tryghed.

Idé

Har du en idé, der kan skabe tryghed?

Vil du hjælpe os med at skabe tryghed i Danmark, og har du en god idé, som du gerne vil søge støtte til? Så kan du her læse mere om, hvad og hvordan TrygFonden støtter.

Skriv en god ansøgning

Når du skal udarbejde en god ansøgning, er det vigtigt, at din idé og vores strategi passer sammen, og at projektet kommer så mange som muligt til gode.

Spørgsmål og svar om donationsansøgninger og tidsfrister

Hvornår er der ansøgningsfrist?

Vi har to årlige ansøgningsrunder med frist kl. 12 d. 1. marts og d. 1. september.
For redningsstiger er der dog kun én årlig ansøgningsrunde med frist d. 1. september.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar ca. fire måneder efter ansøgningsfristen i den runde, du søger til. Hvis du ansøger til forskning, kan der være en behandlingstid på op til syv måneder i alt pga. review.

Hvem beslutter, om jeg får støtte?

TrygFondens sekretariat modtager alle ansøgninger og foretager en førstebehandling. Herefter behandles ansøgningen i forskellige råd og udvalg.
Læs mere om bevillingsprocessen her.

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?

Hvis vi vælger at støtte din idé, får du tilsendt et elektronisk bevillingsbrev pr. e-mail. Her vil det fremgå, hvilket beløb vi støtter dig med, og hvordan du får udbetalt beløbet.

Hvis du får afslag på din ansøgning, kan vi desværre ikke give dig en begrundelse. Årsagen er, at vi årligt får mere end 2000 ansøgninger og desværre hverken har ressourcer eller tid til at begrunde hvert enkelt afslag. 

Hvor meget kan jeg søge i støtte?

Alle beløb kan komme i betragtning. Det ansøgte beløb skal være inkl. evt. moms.

Kan jeg søge støtte til en del af et projekt?

Ja, du kan i ansøgningsskemaet angive, hvor stor en del af projektet, du søger støtte til. TrygFonden vil gerne være en af flere støttegivere. Vi stiller dog ikke krav til, at dele af projektet skal være finansieret af dig selv eller andre.

Hvornår og hvordan får jeg støtten udbetalt?

Beløbet bliver som hovedregel udbetalt, når regnskab eller bilag er indsendt til TrygFonden. Som regel ved projektets afslutning.  

Får jeg altid det præcise beløb, jeg ansøger om? 

Nej, TrygFonden kan godt give tilsagn om delfinansiering med forudsætning om, at resten af finansieringen bliver dækket fra anden side.

Kan jeg få støtte med tilbagevirkende kraft? 

Nej, som hovedregel kan du ikke. Projektet kan dog godt være igangsat og stadig komme i betragtning til støtte. Projektet må dog ikke være afsluttet. 

Jeg kan ikke lægge ud for støttebeløbet. Hvad gør jeg?

Der kan laves en særlig aftale under bestemte betingelser. Der vil være kontaktoplysninger i det elektroniske bevillingsbrev fra TrygFonden.

Kan jeg få udbetalt beløbet i rater? 

Ja, der kan laves en særlig aftale under bestemte betingelser

Hvordan afleverer jeg evalueringen af mit projekt til jer?

Når dit projekt er afsluttet, skal du som donationsmodtager evaluere det initiativ, du har fået støtte til, så vi kan lære af resultaterne og videreformidle dine erfaringer. På den måde vil endnu flere få gavn af dit gode initiativ. Alle donationsmodtagere skal senest 14 dage efter projektafslutningen udfylde et elektronisk evalueringsskema. Du vil modtage det på e-mail efter projektafslutningen. Resultaterne formidles til vores regionale råd og bevillingsudvalg og lægges på tryghed.dk.

Må jeg skrive ansøgningen på engelsk?

Felterne i ansøgningsskemaet skal udfyldes på dansk. Der gælder endvidere specielle regler for forskningsansøgninger, se mere her.

Gælder der særlige vilkår for forskningsansøgninger?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Interesserer du dig for arbejdet med at øge trygheden i Danmark? Så tilmeld dig TryghedsGruppen og TrygFondens nyhedsbrev.

Om os

Tryghed er kernen i et godt liv. Men tryghed kan kun skabes, hvis vi er mange, der løfter sammen – ligesom tryghed oftest skabes via fællesskaber. Derfor investerer vi i TryghedsGruppen vores tid, engagement og økonomi i at styrke trygheden for alle i Danmark.