På med ReflekseN

Så er der snart nye reflekser på lager. I starten af oktober bliver det igen muligt at bestille.

Vidste du, at du med en godkendt refleks kan ses mindst 140 meter væk? Og risikoen for at du bliver ramt af en bil i mørket reduceres med 70 procent?

Hvert år tilbyder TrygFonden gratis reflekser til landets skoler og børnehaver. I begyndelsen af oktober modtager landets skoler (færdselskontaktlærere) og børnehaver et brev med et særligt link, som giver adgang til at bestille TrygFondens reflekser.

Ved at tage en refleks på, gør du både dig selv og andre mere trygge i trafikken. Husk at dine reflekser skal sidde så lavt, at billygterne rammer dem. De skal også være synlige fra alle sider, så pas på at tasker og tørklæder ikke dækker dem.

Husk også at vælge en refleks, der er mærket EN 13356. Det er din garanti for, at den er godkendt efter gældende regler. Du kan læse mere om reflekser på www.sikkertrafik.dk

10 år med rappe reflekser!
Siden 2002 har TrygFonden hvert år gjort børn og unge synlige i trafikken med reflekser og oplysning. I 2007 så helt nye og unikke reflekser dagens lys for første gang; Bløde, sjove figurer  med deres helt eget og særlige udtryk. Hvert år kommer nye figurer til og undersøgelser blandt lærere og pædagoger viser, at langt de fleste børn og voksne kender TrygFondens reflekser og synes, de er sjove og seje.

Reflekser til skoler og børnehaver
Bestilling af reflekser til skoler og børnehaver foregår via en speciel bestillingsside i løbet af efteråret. Vi sender breve  til alle skoler og børnehaver om hvordan man får adgang.  

 

 

Sikkerhed

Aktiv sikkerhed giver os frihed til at leve et mere ubekymret liv.

Sikkerhed

René Højer
Områdechef for sikkerhed

Telefon: 45 26 08 08
Email: rh[at]trygfonden.dk

Facts

Sted
Årstal 2011
Driverprojekt
Downloads

TrygFonden logo 

Facebook

Netværket