På med ReflekseN

OBS! DER ER DESVÆRRE UDSOLGT AF ÅRETS REFLEKSER!

Vidste du, at du med en godkendt refleks kan ses mindst 140 meter væk? Og risikoen for at du bliver ramt af en bil i mørket reduceres med 85 procent?

TrygFonden tilbyder gratis reflekser til landets skoler og børnehaver. I uge 41 modtager landets skoler (færdselskontaktlærere) og børnehaver et brev med et særligt link, som giver adgang til at bestille TrygFondens reflekser.

Ved at tage en refleks på, gør du både dig selv og andre mere trygge i trafikken. Husk at dine reflekser skal sidde så lavt, at billygterne rammer dem. De skal også være synlige fra alle sider, så pas på at tasker og tørklæder ikke dækker dem.

Husk også at vælge en refleks, der er mærket EN 13356. Det er din garanti for, at den er godkendt efter gældende regler. Du kan læse mere om reflekser på www.sikkertrafik.dk

Refleksen skal
hænge i en snor
lige over træbenet
(altså i knæhøjde).

Din refleks skal
hænge i overtøjet
og ikke på tasken.
Og på siden af
tøjet, så den kan
ses både fra agter
og stævn (altså
forfra og bagfra).Den skal ej dækkes
af tøj, tasker eller
sække med guld!


Mere end 10 år med rappe reflekser!
Siden 2002 har TrygFonden hvert år gjort børn og unge synlige i trafikken med reflekser og oplysning. I 2007 så helt nye og unikke reflekser dagens lys for første gang - bløde, sjove figurer med deres helt eget og særlige udtryk, og siden er der kommet en række figurer til. Undersøgelser blandt lærere og pædagoger viser, at langt de fleste børn og voksne kender TrygFondens reflekser og synes, de er sjove og seje.

Reflekser til skoler og børnehaver
Bestilling af reflekser til skoler og børnehaver foregår via en speciel bestillingsside i løbet af efteråret. Vi sender breve  til alle skoler og børnehaver om hvordan man får adgang.  

 

 

Skoler og børnehaver

Hvis du som leder skal have reflekser til din skole eller din børnehave, skal du IKKE bruge det ovenstående link. Du skal derimod bruge det link du har fået/får tilsendt i et brev i disse uger.  

Sikkerhed

Aktiv sikkerhed giver os frihed til at leve et mere ubekymret liv.

Sikkerhed

René Højer
Områdechef for sikkerhed

Telefon: 45 26 08 08
Email: rh[at]trygfonden.dk

Facts

Sted
Årstal 2011
Signaturprojekt
Downloads

TrygFonden logo